De Tent van Bell komt terug op
24, 25 en 26 mei 2018


Een unieke beleving met gastvrouw Leta Bell,
Huub Stapel, Suzan Seegers, Robert Bouten en special guest:
Dennie Christian

 
Dennie Christian special
guest in De Tent van Bell

Na het succes van 2016 en 2017 krijgt De Tent van Bell dit jaar een spectaculair vervolg. Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent van Bell waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten in een unieke beleving. Alles komt dus bij elkaar op 24, 25 en 26 mei in de spiegeltent voor het Limburgs Museum.

            Vorig jaar maakte acteur en zanger Huub Stapel zijn opwachting in De Tent. Na afloop van de voorstellingen was het Huub zijn idee om in 2018 terug te keren onder één voorwaarde: samen met de anderen. En zo is het dat naast gastvrouw Leta Bell ook in 2018 Huub Stapel, Suzan Seegers en Robert Bouten op het podium staan.

            Dit jaar krijgen Leta, Huub, Suzan en Robert opnieuw bezoek in De Tent van Bell. Niemand minder dan Dennie Christian is de special guest. Dennie maakte zijn Duitse TV-debuut in december 1974 bij de ZDF-Hitparade, in februari 1975 stond hij daar met “Rosamunde” op de 1ste plaats. Een paar jaar later scoorde hij een enorme hit in Nederland met de “de Marsupilami- song” met het overbekende Hoeba Hoeba Hoeba Hop. In 1983 volgde hij Freddy Quinn op als presentator van het populaire Schlagerfestival. Vorig jaar nog straalde Dennie in het tv programma De Beste Zangers van Nederland en was hij te gast in het tv programma LEF! van Sef Thissen. 

 
 
 

            De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort en in samenwerking met Toneelgroep Maastricht. Dat betekent dat niemand minder dan Servé Hermans, regisseur en artistiek leider van Toneelgroep Maastricht de regie van De Tent van Bell gaat verzorgen. Vaste schrijver van Toneelgroep Maastricht, Frans Pollux, draagt zorg voor het verhaal. 

            In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Beleef het mee op 24, 25 en 26 mei. 

RESERVEER HIER UW KAARTEN:
- 24 mei 2018: De Maaspoort
- 25 mei 2018: De Maaspoort
- 26 mei 2018: De Maaspoort

De Tent van Bell 2016 & 2017

De Tent van Bell 2016
In 2016 was de eerste editie van De tent van Bell met Leta Bell, Suzan Seegers en Ellen ten Damme. Gastvrouw Leta Bell ontving bijzondere gasten waarbij de ster van het moderne variététheater, Ellen ten Damme, per ongeluk werd geboekt voor een masterclass liedzingen in Venlo. Aanstormend talent Suzan Seegers was er als de kippen bij om zich in te schrijven. Maar zij was niet de enige: dankzij gastvrouw Leta Bell maakte alle bezoekers van De Tent van Bell de masterclass mee. Drie avonden lang genoot het publiek in een bomvolle tent van bekende en nieuwe muzikale hoogtepunten begeleidt door het orkest van Maurice Luttikhuis, inmiddels geen onbekende meer in Venlo als dirigent van het Viva Classic Live Orchestra.

De Tent van Bell 2017
Vorig jaar maakte Huub Stapel zijn opwachting in De Tent van Bell. Samen met Leta, Suzan en Robert kwam Huub in een onvervalst liefdesverhaal terecht met intriges, verleidingen, teleurstellingen, verliefdheden en vergissingen.
            Huub verliet Leta en werd verliefd op de veel jongere Suzan terwijl de Franse chansonnier Gildas Delaporte het hart van Leta bijna wist te veroveren. Barman Roberto bekeek het allemaal vanachter de bar en gaf commentaar met zijn tegeltjeswijsheden met uitspraken van zijn goede vriend Gulio Iglesias. Uiteindelijk wist Leta Huub te overtuigen van haar liefde voor hem, ging Suzan er met Gildas vandoor en bleef Roberto dromen van Gulio.    

            De reacties waren overweldigend. De combinatie van culinaire genot en het beleven van al dat mooie dat theater te bieden heeft bleek in de smaak te vallen. De Tent van Bell krijgt daarom ook in 2018 op veler verzoek een vervolg en hiermee is de droom van Leta Bell definitief uitgekomen.

De Tent van Bell 2016
Bekijk meer afleveringen van De Tent van Bell 2016 »
 
De Tent van Bell 2016 Youtube
De Tent van Bell 2016