De geheimen van VVV in De Tent van Bell

14, 15 & 16 juli 2022 staat de prachtige spiegeltent in het Nolenspark in Venlo

Kaarten via: De Maaspoort

 
De geheimen van VVV

14, 15 en 16 juli 2022 krijgt De Tent van Bell weer een spectaculair vervolg. Tijdens deze lustrumeditie staat het verhaal geheel in teken van onze geliefde voetbalclub VVV. Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten tot een unieke beleving. Alles komt bij elkaar in de spiegeltent in het Nolenspark in Venlo waar de gasten getrakteerd worden op meezingers, meedansers en meejankers. 

            Naast gastvrouw Leta Bell maakt ook Robert Bouten zijn opwachting in de Tent. Met het vastleggen van Syb van der Ploeg en Marco Bakker lukt het Leta Bell wederom om twee Nederlandse sterren naar Venlo te halen die beiden hun debuut zullen maken in haar Tent. 

            

 
 
 
 
Marco Bakker & Syb vd Ploeg

Syb van der Ploeg kennen we natuurlijk allemaal van de Nederlandse band “De Kast”. Daarnaast speelde hij hoofdrollen in musicals zoals Rembrandt en Sonneveld voor Altijd. Ook nam hij deel aan het programma De Beste Zangers van Nederland en vertolkte hij de rol van Jezus in The Passion.

            Behoeft deze wereldberoemde zanger nog een introductie? Marco Bakker vertolkte rollen in alle grote operahuizen in de wereld en heeft talloze televisie en radio registraties op zijn naam staan. Marco kennen we ook van De 3 Baritons waarbij hij met Henk Poort en Ernst Daniël Smid meerdere wereldtours maakte en alle theaters vol wist te krijgen.

 
 
Jong Talent

Robert Bouten speelt alweer voor de vierde keer mee in De Tent van Bell. Hij vertolkte diverse theater rollen in lokale producties en hij speelde een hoofdrol in het muzikale theaterstuk Le Grande Boeuf van Toneelgroep Maastricht en philharmonie zuidnederland. 

            Tim Stoter zit in het derde jaar van de opleiding docent muziek aan het conservatorium in Maastricht en zal komend jaar te zien zijn in de productie Lady in Dark van Opera Zuid.

            Jip Verdellen is de talentvolle kleindochter Ben Verdellen en dat ze het van thuis heeft meegekregen gaan we absoluut merken in de Tent van Bell! Ze studeerde onlangs af aan de opleiding Muziektheater. Dit seizoen speelde ze in de musical Spring Awakening in theater De La Mar.

 
 
 

            De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort. Het verhaal over VVV zal geschreven worden door Frans Pollux 

            In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner verzorgd door het team Kaneman Entertastement van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Beleef het mee op 14, 15 en 16 juli. 

RESERVEER HIER UW KAARTEN:
- 14 juli 2022: De Maaspoort
- 15 juli 2022: De Maaspoort
- 16 juli 2022: De Maaspoort

 
Documentaire De Tent van Bell
 
De Tent van Bell 2016, 2017, 2018 & 2019

De Tent van Bell 2016
            In 2016 was de eerste editie van De tent van Bell met Leta Bell, Suzan Seegers en Ellen ten Damme. Gastvrouw Leta Bell ontving bijzondere gasten waarbij de ster van het moderne variététheater, Ellen ten Damme, per ongeluk werd geboekt voor een masterclass liedzingen in Venlo. Aanstormend talent Suzan Seegers was er als de kippen bij om zich in te schrijven. Maar zij was niet de enige: dankzij gastvrouw Leta Bell maakte alle bezoekers van De Tent van Bell de masterclass mee. 
            Drie avonden lang genoot het publiek in een bomvolle tent van bekende en nieuwe muzikale hoogtepunten begeleidt door het orkest van Maurice Luttikhuis, inmiddels geen onbekende meer in Venlo als dirigent van het Viva Classic Live Orchestra.

De Tent van Bell 2017
            Huub Stapel maakte dit jaar zijn opwachting in De Tent van Bell. Samen met Leta, Suzan en Robert kwam Huub in een onvervalst liefdesverhaal terecht met intriges, verleidingen, teleurstellingen, verliefdheden en vergissingen.     
            Huub verliet Leta en werd verliefd op de veel jongere Suzan terwijl de Franse chansonnier Gildas Delaporte het hart van Leta bijna wist te veroveren. Barman Roberto bekeek het allemaal vanachter de bar en gaf commentaar met zijn tegeltjeswijsheden met uitspraken van zijn goede vriend Gulio Iglesias. Uiteindelijk wist Leta Huub te overtuigen van haar liefde voor hem, ging Suzan er met Gildas vandoor en bleef Roberto dromen van Gulio.    

De Tent van Bell 2018
            Het kwartet bestaande uit Leta, Huub, Suzan en Robert bleef vorig jaar samen in De Tent. Als muzikale gast werd niemand minder dan Dennie Christiaan begroet. De zanger van vele bekende Schlagerliedjes viel als een blok voor Leta. Maar wat bleek...ze kenden elkaar al veel langer. Hun liefdesverhaal begon ergens in een tentje en zette zich nu voort in Tent van Bell.
            Een ander verhaal was de liefde tussen Suzan en Huub. Deze was behoorlijk bekoeld. En dan was er nog Robert, de manager van Suzan. Hij had geen enkele liefde, toen niet en nu niet. 
            Al met al zorgde het verhaal weer voor flink wat commotie en hartverscheurende liefdesmomenten met goede en slechte afloop met meezingers, meejankers en meedansers. 

            De reacties waren overweldigend. De combinatie van culinair genot en het beleven van al dat mooie dat theater te bieden heeft bleek in de smaak te vallen. De Tent van Bell krijgt daarom ook in 2019 op veler verzoek een vervolg en hiermee is de droom van Leta Bell definitief uitgekomen.

De Tent van Bell 2019
            In 2019 werd de Tent van Bell overspoeld door de leden van de plaatselijke schutterij. Wie zou dit jaar de koning worden tijdens het Koningsschieten van het jubilerende Akkermansgilde? Van te voren was het al helemaal duidelijk wie de nieuwe Koning zou worden maar dat liep even anders af.
            En natuurlijk waren er weer intriges, persoonlijke ontboezemingen en smaakmakende geruchten. Leta Bell, Hadewych Minis, Henk Poort en Robert Bouten zorgden voor een onvergetelijke show waarin de vertolking van Hadewych van het Venlose nummer “As de Sterre daor baove straole” door de hele Tent werd meegezongen.

De Tent van Bell 2016
Bekijk meer afleveringen van De Tent van Bell 2016 »
 
De Tent van Bell 2016 Youtube
De Tent van Bell 2016