De Tent van Bell komt terug op
6, 7 en 8 juli 2017

Een unieke beleving met gastvrouw Leta Bell,
Huub Stapel en Suzan Seegers


Scroll naar beneden voor een terugblik op
De Tent van Bell 2016

 

 
Huub Stapel in De Tent van Bell

Na het succes van vorig jaar krijgt De Tent van Bell dit jaar een spectaculair vervolg. Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent van Bell waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten in een unieke beleving. Alles komt dus bij elkaar op 6, 7 en 8 juli in de spiegeltent voor het Limburgs Museum met dit jaar enkele nieuwe ingrediënten.

            Zo heeft gevierd acteur Huub Stapel zijn medewerking toegezegd. Leta Bell: “het is fantastisch dat Huub meteen wilde meewerken toen ik hem vroeg. Met de komst van Huub krijgt De Tent van Bell een theatrale impuls van ongekende omvang. Het is geweldig dat de beste acteur van Nederland begin juli drie avonden te zien is in Venlo. Ik kan niet wachten op de samenwerking die tot grote verrassingen gaat leiden”. 

 
 
 

            Zangeres en actrice Suzan Seegers keert na het succes van vorig jaar terug in De Tent van Bell. De Franse zanger en contrabassist Gildas Delaporte en de Venlose zanger en acteur Robert Bouten maken ook hun opwachting in De Tent van Bell.

            De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort en in samenwerking met Toneelgroep Maastricht. Dat betekent dat niemand minder dan Servé Hermans, regisseur en artistiek leider van Toneelgroep Maastricht de regie van De Tent van Bell gaat verzorgen. Vaste schrijver van Toneelgroep Maastricht, Frans Pollux, draagt zorg voor het verhaal. 

            In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis.

RESERVEER HIER UW KAARTEN:
- 6 juli 2017: De Maaspoort
- 7 juli 2017: De Maaspoort
- 8 juli 2017: De Maaspoort

De Tent van Bell 2016

            De beste ideeën ontstaan aan de keukentafel. Zo ook in de zomer van 2015 thuis bij zangeres Leta Bell.
Ze zocht naar een unieke theaterbeleving waarbij de gasten tegelijkertijd genieten van totaal theater en een hoogstaande culinaire kunsten. Muzikale vrienden reageerden meteen enthousiast en De Tent van Bell werd geboren. Bijzonder is dat gekozen werd voor een romantische en nostalgische spiegeltent waardoor de beleving ook nog eens een extra dimensie kreeg. 

            In het voorjaar van 2016 ging De Tent van Bell in première. Gastvrouw Leta Bell ontving bijzondere gasten waarbij de ster van het moderne variététheater, Ellen ten Damme, per ongeluk werd geboekt voor een masterclass liedzingen in Venlo. Aanstormend talent Suzan Seegers was er als de kippen bij om zich in te schrijven. Maar zij was niet de enige: dankzij gastvrouw Leta Bell maakte alle bezoekers van De Tent van Bell de masterclass mee.  Drie avonden lang genoten alle bezoeker in een bomvolle tent van bekende en nieuwe muzikale hoogtepunten begeleidt door het orkest van Maurice Luttikhuis, inmiddels geen onbekende meer in Venlo als dirigent van het Viva Classic Live orchestraFrans Pollux nam het verhaal voor zijn rekening, waar de regie in handen was van regisseur Cees Rullens. 

            De reacties waren overweldigend. De combinatie van culinaire genot en het beleven van al dat mooie dat theater te bieden heeft bleek in de smaak te vallen. De Tent van Bell krijgt daarom ook 2017 op veler verzoek een vervolg en hiermee is de droom van Leta Bell definitief uitgekomen.

De Tent van Bell 2016
Bekijk meer afleveringen van De Tent van Bell 2016 »
 
De Tent van Bell 2016 Youtube
De Tent van Bell 2016