De Tent van Bell

Op 15, 16 & 17 juni 2023 staat de prachtige spiegeltent in het Nolenspark in Venlo

Kaarten via: De Maaspoort

 
Het Theater

Drie shows met o.a. Brigitte Heitzer en Ben Cramer

De Tent van Bell in Venlo

Met veel enthousiasme kondigt Leta Bell aan dat de Tent van Bell komend seizoen wederom in het Nolenspark in Venlo zal komen te staan.
Leta Bell is een getalenteerde zangeres die bekend staat om haar unieke stemgeluid en energieke optredens en die het publiek in Venlo in haar zesde editie van ‘De Tent’ zal trakteren op een onvergetelijke avond vol muzikale verrassingen, spectaculaire gastoptredens, culinaire diepgang en een flinke dosis humor.

 
 
 
 
Brigitte Heitzer, Ben Cramer

Brigitte Heitzer
Brigitte won in 2007 het TV programma Op zoek naar Evita en mocht daardoor ook de hoofdrol in de musical Evita vertolken. De geboren Heerlense vertolkte daarna verschillende hoofdrollen in o.a. All shook up, love me tender, Petticoat en Mamma Mia!
Diverse prijzen en nominaties vielen haar ten deel, waarvan de Conny Stuart Musical Award de meest recente en prestigieuze is.

Ben Cramer
Naast Brigitte zal ook de Nederlandse zanger, acteur en musicalster Ben Cramer te gast zijn bij Leta.
Een introductie is eigenlijk niet meer nodig, als je hits als ZaiZaiZai, de oude muzikant en natuurlijk De Clown op je CV hebt staan.
Ben heeft talloze televisie en radio registraties op zijn naam staan, speelde in diverse TV series en was te gast bij De Toppers in de Johan Cruyff arena.
Afgelopen jaar was hij een van de Secret Singers in het TV programma Secret Duets.

 
 
Jong Talent

Robert Bouten speelt alweer voor de vijfde keer mee in De Tent van Bell. Hij vertolkte diverse theater rollen in lokale producties en hij speelde een hoofdrol in het muzikale theaterstuk Le Grande Boeuf van Toneelgroep Maastricht en philharmonie zuidnederland. Robert was recent nog te zien in het TV programma Zing Nog Ens.

Ine van der Vorst is vooral bekend als actrice bij het Venlose Volkstheater Frans Boermans en speelt mee in de Venlose Revue. Daarnaast regisseert en coached diverse theater producties in de regio.
Ine speelt voor het eerst mee in de Spiegeltent. 

Daan Lamberts komt al enkele jaren in de Tent van Bell, maar dan als fotograaf. Dit jaar vroeg Leta haar voor een andere rol... Wil jij dit jaar meedoen met de Tent van Bell was de vraag.... Het antwoord was "Ja"!

Daan is al enkele jaren bezig met zang en theater, maar nu wordt het serieus, in de Tent van Bell!

 
 
 

De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort.
Het verhaal over het Theater zal geschreven worden door Frans Pollux 

De Tent van Bell

In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner verzorgd door het team Kaneman Entertastement van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. met gastvrouw Leta Bell en haar gasten  Brigitte Heitzer, Ben Cramer, Robert Bouten, Ine van der Vorst en Daan Lamberts.
Beleef het mee op 15, 16 en 17 juni. 

RESERVEER HIER UW KAARTEN:
15 juni 2023: De Maaspoort
16 juni 2023: De Maaspoort
17 juni 2023: De Maaspoort

 
Documentaire De Tent van Bell
 
De Tent van Bell 2016, 2017, 2018, 2019 & 2022

De Tent van Bell 2016
            In 2016 was de eerste editie van De tent van Bell met Leta Bell, Suzan Seegers en Ellen ten Damme. Gastvrouw Leta Bell ontving bijzondere gasten waarbij de ster van het moderne variététheater, Ellen ten Damme, per ongeluk werd geboekt voor een masterclass liedzingen in Venlo. Aanstormend talent Suzan Seegers was er als de kippen bij om zich in te schrijven. Maar zij was niet de enige: dankzij gastvrouw Leta Bell maakte alle bezoekers van De Tent van Bell de masterclass mee. 
            Drie avonden lang genoot het publiek in een bomvolle tent van bekende en nieuwe muzikale hoogtepunten begeleidt door het orkest van Maurice Luttikhuis, inmiddels geen onbekende meer in Venlo als dirigent van het Viva Classic Live Orchestra.

De Tent van Bell 2017
            Huub Stapel maakte dit jaar zijn opwachting in De Tent van Bell. Samen met Leta, Suzan en Robert kwam Huub in een onvervalst liefdesverhaal terecht met intriges, verleidingen, teleurstellingen, verliefdheden en vergissingen.     
            Huub verliet Leta en werd verliefd op de veel jongere Suzan terwijl de Franse chansonnier Gildas Delaporte het hart van Leta bijna wist te veroveren. Barman Roberto bekeek het allemaal vanachter de bar en gaf commentaar met zijn tegeltjeswijsheden met uitspraken van zijn goede vriend Gulio Iglesias. Uiteindelijk wist Leta Huub te overtuigen van haar liefde voor hem, ging Suzan er met Gildas vandoor en bleef Roberto dromen van Gulio.    

De Tent van Bell 2018
            Het kwartet bestaande uit Leta, Huub, Suzan en Robert bleef vorig jaar samen in De Tent. Als muzikale gast werd niemand minder dan Dennie Christiaan begroet. De zanger van vele bekende Schlagerliedjes viel als een blok voor Leta. Maar wat bleek...ze kenden elkaar al veel langer. Hun liefdesverhaal begon ergens in een tentje en zette zich nu voort in Tent van Bell.
            Een ander verhaal was de liefde tussen Suzan en Huub. Deze was behoorlijk bekoeld. En dan was er nog Robert, de manager van Suzan. Hij had geen enkele liefde, toen niet en nu niet. 
            Al met al zorgde het verhaal weer voor flink wat commotie en hartverscheurende liefdesmomenten met goede en slechte afloop met meezingers, meejankers en meedansers. 

            De reacties waren overweldigend. De combinatie van culinair genot en het beleven van al dat mooie dat theater te bieden heeft bleek in de smaak te vallen. De Tent van Bell krijgt daarom ook in 2019 op veler verzoek een vervolg en hiermee is de droom van Leta Bell definitief uitgekomen.

De Tent van Bell 2019
            In 2019 werd de Tent van Bell overspoeld door de leden van de plaatselijke schutterij. Wie zou dit jaar de koning worden tijdens het Koningsschieten van het jubilerende Akkermansgilde? Van te voren was het al helemaal duidelijk wie de nieuwe Koning zou worden maar dat liep even anders af.
            En natuurlijk waren er weer intriges, persoonlijke ontboezemingen en smaakmakende geruchten. Leta Bell, Hadewych Minis, Henk Poort en Robert Bouten zorgden voor een onvergetelijke show waarin de vertolking van Hadewych van het Venlose nummer “As de Sterre daor baove straole” door de hele Tent werd meegezongen.

De Tent van Bell 2022
In 2022 werd de Tent van Bell voor het eerst in het Mgr. Nolenspark opgebouwd. Een prachtige locatie, onder de schaduwrijke bomen in hartje Venlo.

Tijdens deze lustrumeditie stond het verhaal geheel in teken van onze geliefde voetbalclub VVV.
Leta Bell was wederom drie avonden uw gastvrouw in De Tent waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren liet samensmelten tot een unieke beleving. Alles kwam weer bij elkaar in de spiegeltent in het Nolenspark in Venlo waar de gasten getrakteerd worden op meezingers, meedansers en meejankers en de gasten culinair verwend werden door Kaneman Entertastement.

De Tent van Bell 2016
Bekijk meer afleveringen van De Tent van Bell 2016 »
 
De Tent van Bell 2016 Youtube
De Tent van Bell 2016